English
Close
Bosbessen enschede 3349 1564991858 35hxmi9t17
, ,

BOSBESSENKWEKERIJ LA FRANCAISE

Tijdens het plukseizoen kun je hier naar hartenlust onbeperkt bosbessen plukken.

Bij La Francaise kun je het hele jaar door wekelijks terecht voor ingevroren bessen, net zoals jams, sap en si...

Read next
Willemsbeekweg 5

Bij La Francaise kun je het hele jaar door wekelijks terecht voor ingevroren bessen, net zoals jams, sap en siroop. Ook staat EKO-Twente er dan met een ruim aanbod van biologische groenen, fruit, vlees en meer.

Ook kun je zelf (tijdens de zomermaanden) aan de Kwekkeboomweg (de Broekheurne), in een omgeving waar de stilte nog de boventoon kan voeren, mooie dikke blauwe bessen plukken, zoveel als je wilt.

Let op: kijk voor je bezoek op de website of je nog kunt plukken.

Het bosbessenveld is voor iedereen goed toegankelijk. De bessen groeien aan struiken van gemiddeld twee meter hoog. Zowel groot als klein kan zonder veel moeite plukken. Als je de poort binnenkomt, zal iemand uitleggen waar en hoe je het best kunt plukken.

Bij veel regen worden mogelijk de openingstijden c.q. plukdagen aan de Kwekkeboomweg aangepast; het is raadzaam in die situaties even van te voren te bellen.

Tijdens het plukseizoen, circa half juli tot (en met) september geopend aan de Willemsbeekweg, op maandag t/m vrijdag van 09:00-18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Let op: je kunt hier niet zelf plukken, dat kan alleen aan de Kwekkeboomweg.

Aan de Kwekkeboomweg zijn ze geopend van 09:00-16:00 uur tijdens plukdagen en tijdens eventuele verkoopdagen. Vanaf dinsdag 23 juli kun je weer zelf plukken aan de Kwekkeboomweg.

Buiten het plukseizoen is de locatie Willemsbeekweg elke vrijdag geopend van 09:00-17:00 uur. Dan kan je het hele jaar ingevroren bessen kopen, net zoals jams, sap en siroop. Ook staat EKO-Twente er dan met een ruim aanbod van biologische groenen, fruit, vlees en meer.

Opening hours

Locatie Willemsbeekweg is elke vrijdag geopend van 09:00-17:00 uur. Plukken kan alleen bij de Kwekkeboomweg

Contact

Bosbessenkwekerij La Francaise

Willemsbeekweg 5

7545PA Enschede

+31 6 29122375

www.bosbessenkwekerij.nl

[email protected]

Plan route

Locatiegegevens

1 Bosbessenkwekerij La Francaise
Willemsbeekweg 5
7545PA Enschede

La Francaise Enschede
La Francaise Enschede1
La Francaise Enschede2