English
Close
nederlandse reisopera enschede

DE NEDERLANDSE REISOPERA

Het grootste reizende operagezelschap in Nederland!

De Nederlandse Reisopera is al decennia lang het grootste reizende operagezelschap in Nederland.

Read next
Wenninkgaarde 40-42

De Nederlandse Reisopera is al decennia lang het grootste reizende operagezelschap in Nederland.

Jaarlijks brengen zij drie grote producties naar de theaters en schouwburgen in het hele land. Van Groningen tot Maastricht, van Enschede tot Amsterdam. Dat doen ze met jonge, talentvolle solisten en makers, bekende koren en diverse symfonische orkesten.

Voor het seizoen 2016-2017 heeft de Reisopera 4 speciale programma’s voor het primair onderwijs ontwikkeld. Voor het voortgezet onderwijs is er bij elk van de twee operaproducties die op het speelplan staan een educatief programma te bestellen. Zo wordt het bezoek aan een voorstelling een prettige ervaring voor leerlingen en docenten.

Behalve projecten voor scholieren organiseren ze ook veel educatieve activiteiten voor volwassenen. Behalve het bijwonen van de inleidingen bij operavoorstellingen is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het gebouw van de Nederlandse Reisopera. Op een speelse manier kom je meer te weten te over het maken van deze bijzondere kunstvorm.

Wil je meer informatie?

Stel je vraag door een e-mail te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact op met onze afdeling educatie: 053-4878500.

Opening hours

Contact

De Nederlandse Reisopera

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

088-0285000

www.reisopera.nl

[email protected]

Plan route

Locatiegegevens

1 De Nederlandse Reisopera
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede