English
Close
Eetcafe Bij Flip 3761 1578492337 35i1wd2k25
, ,

EETCAFÉ BIJ FLIP

Hier kun je terecht voor een uitgebreide lunch, diner of een daghap voor een leuke prijs.

Eetcafé bij Flip (voormalig Eetcafé CP) is een sfeervol café met eetgelegenheid, met een uitgebreide lunch-, d...

Read next
Ariënsplein 1

Eetcafé bij Flip (voormalig Eetcafé CP) is een sfeervol café met eetgelegenheid, met een uitgebreide lunch-, diner- en daghapkaart.

Het team van bij Flip ontvangt je graag in een muzikale setting en serveert een heerlijke en snelle lunch, een verrassend diner, een gevarieerde daghap en een creatieve borrelhap. Veel van de gerechten worden bereid op een houtskoolgrill en dat proef je! Daarnaast zijn er ook een uitgebreide bierkaart, heerlijke wijnen en de lekkerste cocktails.

Live muziek en DJ's
Regelmatig kun je bij Bij Flip genieten van livemuziek of aansprekende DJ's. De tafels gaan aan de kant en de voetjes kunnen van de vloer! Check de website voor het programma.

Cafe CP is nu Cafe Bij Flip
Wat ooit begon als Eetcafé Central Park dat later Eetcafé CP werd, heet nu Eetcafé Bij Flip. Je vindt er dezelfde sfeer, kwaliteit en mensen. Alleen onder een andere naam!

Liefs uit Enschede – Eetcafé Bij Flip

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Robert is al ruim 35 jaar kok en gastheer Ronald (Flip) is al 40 jaar voor velen een bekend gezicht in de binnenstad van Enschede. Sinds april 2016 is Ronald samen met zakenpartner Tom de nieuwe eigenaar van Eetcafé Bij Flip. Ze hebben beide een passie voor muziek die terug te vinden is in het interieur en de menukaart. Waar denken ze aan bij het woord “liefste”? Voor Ronald is dat een mooie avond met vrienden en goeie

Opening hours

In de maanden januari, februari en maart worden deze openingstijden gevolgd.

Contact

Eetcafé Bij Flip

Ariënsplein 1

7511 JX Enschede

+31 53 4319962

www.eetcafebijflip.nl/

[email protected]

Bekijk het menu

Plan route

Locatiegegevens

1 Eetcafé Bij Flip
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede

2017 Liefs Uit Enschede Cp Marketing En Campagnes