English
Close
De Melkhal in Enschede

MELKHAL ENSCHEDE

In de oude Melkhal kun je eind 2020 onder één dak eten, werken en genieten van een cultureel podium.

Wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Bij de nieuwe invulling van De Melkhal gaat het allemaal gebeuren.

Read next
De Coöperatie

Wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Bij de nieuwe invulling van De Melkhal gaat het allemaal gebeuren.

De Melkhal: eten, werken en genieten

Wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Bij de nieuwe invulling van De Melkhal gaat het allemaal gebeuren. Het plan is om eind 2020 dit plan gerealiseerd te hebben.

Ga bijvoorbeeld boodschappen doen in de biologische supermarkt. Hier kom je voor kwalitatief goede en dus biologische producten. Maar ook streekproducten die door hoogwaardige ambachtelijke Twentse bedrijven worden geproduceerd.

Daarnaast vind je in de supermarkt een gaaf en vernieuwend eet-concept waarbij je bij verschillende thema's kunt kiezen voor een snelle hap of avondmaaltijd. Een stoere en warme omgeving waar op hoog niveau wordt gekookt met seizoensgebonden streekproducten. Als het weer het toe laat eet je op het terras buiten en anders in het bijzonder etablissement binnen of in de immense en indrukwekkende Melkhal. Er zullen mogelijkheden zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen in en rondom de Melkhal.

De voorheen ambachtelijke omgeving zal op de begane grond weer tot leven komen in de Melkhal. Daarom wordt met trots weer ruimte gemaakt voor ondernemers die oude of nieuwe ambachten in de Melkhal willen laten floreren, zoals bijvoorbeeld de stadsbrouwerij, een gamesoftwarebedrijf, een 3D-printoffice of een atelier.

Droste’s restaurant/hotel
Het hotel (wat Droste liever ziet als een herberg) zal circa 20 tot 25 hotelkamers krijgen en een restaurant. Er gaat op hoog niveau gekookt worden in het restaurant met vooral streekproducten uit het seizoen.

Opening hours

Contact

Melkhal Enschede

De Coöperatie

7514 AM Enschede

www.melkhal-enschede.nl/

Plan route

Locatiegegevens

1 Melkhal Enschede
De Coöperatie
7514 AM Enschede