English
Close
Brown
,

MRS. BROWN

Mrs. Brown is zoet, zalig en sensationeel... om je vingers bij af te likken!

Van karamel tot koffie verkeerd, van honing en truffel tot pure chocolade. Mrs. Brown is zoet, zalig en sensat...

Read next
Pijpenstraat 20

Van karamel tot koffie verkeerd, van honing en truffel tot pure chocolade. Mrs. Brown is zoet, zalig en sensationeel... om je vingers bij af te likken!

Mrs. Brown bakt ovenverse, zoete verleidingen en dat doet ze met veel liefde en plezier. Heerlijk geurende muffins, tongstrelende brownies en echt hemelse taartjes. Mrs. Brown houdt niet van formeel. Voor haar mag de sfeer en de smaak casual chique zijn. Geen traditionele patisserie met perfect versierde en gerangschikte taartjes dus, maar vers, puur en ongekunsteld.

Laat je verleiden door onweerstaanbare geuren, ambachtelijke smaken en rustieke schoonheid.

Mrs. Brown café

Mrs. Brown café is geopend in de Pijpenstraat 20! Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, patisserie, koffie en cocktails. Ook komt er binnenkort nog een derde locatie bij in de Zuiderhagen 36. Wil je hightea'en met een groep, een babyshower organiseren of een vergaderlunch reserveren? Dan kun je in de Zuiderhagen terecht!

Liefs uit Enschede – Mrs. Brown

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Rianne is eigenaar en hoofdkoekenbakker bij Mrs. Brown. Als je de gezellige patisserie aan de Walstraat binnenkomt wordt je verleid door de lekkerste geuren. Alle zoete verleidingen maakt ze zelf, geheel ambachtelijk, van de allerbeste ingrediënten. Rianne woont in Enschede en ziet de Walstraat als een toplocatie voor Mrs. Brown met een gemoedelijke sfeer en heel veel potentie. "Het straatje wordt ook steeds leuker! En wie voor mij de Liefste is? Ik heb niet één maar heel veel liefsten om me heen."

Opening hours

Eerste en laatste zondag van de maand geopend.

Contact

Mrs. Brown

Pijpenstraat 20

7511 GM Enschede

053 8511895

www.mrs-brown.nl

[email protected]

Bekijk het assortiment

Plan route

Locatiegegevens

1 Mrs. Brown
Pijpenstraat 20
7511 GM Enschede

2018 Liefs Uit Enschede Mrs Brown Marketing En Campagnes
11206067 516435858510311 2489663205174246182 N