English
Close
Foodhal borrel liggend
, ,

TWENTSCHE FOODHAL

Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden hier voor je neus bereid.

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt.

Read next
Hoge Bothofstraat 45
08:00 - 17:00

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt.

Negen verschillende keukens bereiden gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven. Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Je wordt telkens weer verrast door de wisselende menukaarten.

Keukens
Bij Twentsche Foodhal zijn er op dit moment negen verschillende keukens: Bij de Burger, Daddy Cool & the Rocking Kitchen, De Melkbus, Foodbar Rauw, Little Ribhouse Texas, Omma's Kitchen, Tinkus, Vaperansa's Soulfood en binnenkort ook Holy Pasta.

Holy Pasta opent binnenkort haar eigen keuken bij Twentsche Foodhal. De keuken van Imli heeft helaas haar deuren gesloten.

Voor het hele gezin
De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. De keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: Er is speelgelegenheid binnen en buiten. En je kunt een bezoek aan de Twentsche Foodhal natuurlijk perfect combineren met één van de vele leuke activiteiten die op de Performance Factory of in de Enschedese binnenstad te vinden zijn.

Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen kan je hier terecht!
Een arrangement met vriendengroep of juist met familie? De medewerkers van de Twentsche Foodhal helpen je graag met het samenstellen van het juiste arrangement.

Handig om te weten
Je kunt hier alleen met pin betalen. Parkeren kan naast de Twentsche Foodhal bovenop gebouw Oost. Je kunt een kortingskaart kopen voor de eerste 3 uur parkeren voor €3,50 en dan krijg je een kop koffie/thee gratis.

Extra activiteiten

Lazy Sunday met de kids
Elke zondag zijn er bij de Twentsche Foodhal begeleide kinderactiviteiten. Terwijl de kinderen lekker verven, knutselen, kleuren of koken, genieten de ouders lekker van een gerecht, een speciaalbier en natuurlijk elkaar. Aanmelden door ouders bij de bar. De activiteiten zijn van 15:00 tot 18:00 uur. De kosten zijn €1 per kind. Leeftijd, tenzij anders aangegeven, 3 tot 10 jaar.

VRIJMIBO
Elke 4e vrijdag van de maand is de vrijdagmiddagborrel bij de Twentsche Foodhal, met live-muziek! Terwijl jij geniet van de lekkere bieren en een heerlijk gerecht van de keukens, wordt er gezorgd dat er genoeg entertainment is.

Mojito Project
Elke eerste vrijdag in de Twentsche Foodhal in samenwerking met Rico Latino! De Mojito Project is voor iedereen die van Latin dans en muziek houdt, hier graag van wil proeven of het gezellig vindt om om wat voor reden dan ook aan te sluiten! Elke maand kan je genieten van een dj die salsa, bachata, kizomba en merengue zal draaien. Daarnaast is de bar voorzien van voldoende Mojito’s om de dorst te lessen.

Veganistisch private dining

Foodbar RAUW houdt iedere eerste maandag van de maand een veganistisch private dining. Kijk in de agenda op de website van Twentsche Foodhal naar de eerstvolgende editie.

Foto's zijn van MS_KA photography

Opening hours

 • Monday
 • Tuesday
 • Wednesday
 • Thursday
 • Friday
 • Saturday
 • Sunday
 • 08:00 - 17:00
 • 08:00 - 17:00
 • 08:00 - 17:00
 • 16:00 - 23:00
 • 16:00 - 23:00
 • 16:00 - 23:00
 • 14:00 - 22:00

Bovenstaand zijn de tijden van de keukens. De bar is deze dagen geopend tot 23:00 uur. Op werkdagen is de Twentsche Foodhal geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Keuken 'Bij de Burger' serveert lunch tussen 11:30 en 14:30 uur.

Contact

Twentsche Foodhal

Hoge Bothofstraat 45

7511 ZA Enschede

+31 53 20 32 312

twentschefoodhal.nl/

[email protected]

Bekijk het menu

Plan route

Locatiegegevens

1 Twentsche Foodhal
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede

Twentsche Foodhal12017
Twentsche Foodhal22017
Twentsche Foodhal Enschede
Twentsche Foodhal42017